Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Оздоровчому центрі «Тепло крилатої душі» облаштовують бібліотеку для ветеранів. Відео

бібліотека для ветеранів Новини

В оздоровчому центрі соціально-психологічної допомоги «Тепло крилатої душі», який знаходиться в Коломийському районі, облаштовують бібліотеку-читальню для ветеранів. В ній будуть як паперові книги, так і планшети для читання електронних книжок.

Терапія літературою. В Оздоровчому Центрі соціально-психологічної допомоги «Тепло крилатої душі» в межах спільного проєкту організації  «Пізнай свою мрію» ім. Степана Тарабалка» та платформи «Тепле місто» відкривають бібліотеку-читальню для ветеранів. Тут є паперові книги різних жанрів та видавництв – українських авторів та зарубіжних.  

У 2022 році громадська організація «Пізнай свою мрію» ім. Степана Тарабалка» відкрила оздоровчий центр «Тепло крилатої душі». Зараз тут ветерани проходять реабілітацію – фізичне та психологічне відновлення. Керівниця організації Наталія Теребалка впевнена, читання книг – чудовий спосіб відволіктися від реалій сьогодення. 

Для бібліотеки купили різні книги, а також у межах проєкту планують придбати планшети для читання електронних книжок та звукову колонку і навушники для аудіокниг, щоб забезпечити безбар`єрний та інноваційний доступ для військових, які втратили зір.

До слова, у межах проєкту проведуть 4 культурні заходи на літературну тематику.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua