Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківській ОДА обговорили реалізацію програми “Велике будівництво”. Відео

Новини

Перший заступник голови Івано-Франківської ОДА Андрій Ярмольський розповів про реалізацію на Прикарпатті президентської програми «Велике будівництво». А ще ця ініціатива має сприяти залученню інвестицій.

«Президентська програма «Велике будівництво»  – це масштабна розбудова сучасної та якісної інфраструктури нашої країни. Ярмольський каже, будівництво нових об’єктів сприятиме залученню  інвестицій, а це позитивно вплине на розвиток бізнесу, економіки  та рівня життя. 

На Прикарпатті за минулий рік  в рамках проєкту було  побудовано  15 об`єктів. У цьому році в рамках «Великого будівництва» планують збудувати 14 об`єктів.

Основне джерело фінансування зазначених об’єктів – кошти Державного фонду регіонального розвитку  в сумі 202,3 млн гривень. На сьогодні місцевими радами ухвалені відповідні рішення щодо забезпечення співфінансування реалізації цих проектів за рахунок коштів місцевих бюджетів, відповідно  буде залучено понад 38 млн гривень.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua