Онлайн TV FM радіо FM пауза

В області стартує літня кампанія з оздоровлення та відпочинку дітей

Новини

В Державному реєстрі майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей наявні дані про 20 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Івано-Франківської області. Цьогоріч 18 закладів заявили про свою готовність працювати в літній період 2024 року.

Департамент соціальної політики з керівництвом Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника провів зустріч із студентами та керівниками закладів оздоровлення та відпочинку дітей області.

У ході зустрічі обговорено основні питання оздоровлення та відпочинку дітей, зокрема дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, функціонування закладів оздоровлення та відпочинку дітей в умовах сьогодення, а також умови проходження практики та працевлаштування на літній період студентів у зазначених закладах.

Доктор фізико-математичних наук, професор, проректор з науково-педагогічної роботи Сергій Шарин розказав про основні освітні аспекти можливості проходження та зарахування практики в закладах оздоровлення та відпочинку дітей.

Додатково презентовано діяльність та матеріально-технічну базу кожного закладу оздоровлення та відпочинку області.

Приблизна потужність закладів щодо прийняття дітей в одну зміну більше 3500 місць.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua