Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломийській РДА будуть проводити щотижневі брифінги для ЗМІ. Відео

Новини

«Стан епідеміологічної ситуації захворюваності у Коломийському районі на COVID-19 та заходи, які вживаються задля запобігання, поширення та розповсюдження цієї хвороби на території району та стан вакцинальної кампанії». Відтепер, щовівторка у Коломийській РДА відбуватимуться тематичні брифінги на суспільно-важливі для краю питання.

Через місцеві газети, радіо та телебачення люди дізнаються про стан справ у регіоні. Правда інформація є і у всеукраїнських ЗМІ, але вона надто загальна. А тут мова йтиме лише про нагальні проблеми району, зазначила заступниця голови РДА Любов Михайлишин, і розповіла про стан із захворюваністю.

Про роботу первинки розповів Богдан Джалапин керівник відповідного районного центру. Однак мова тут не йшла про Снятинщину та Городенківщину, які нещодавно увійшли до складу Коломийського району. Зі слів медика, в регіоні працюють 14 амбулаторій та 37 лікарів, які надають наразі допомогу всім, хто її потребує.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua