Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Коломиї вшанували репресованих радянською владою. Відео

Новини

У Музеї історії міста Коломиї організували та провели День пам’яті жертв політичних репресій комуністичної влади. На захід запросили людей, які зазнали переслідувань. Ті, в свою чергу, поділилися своїми спогадами про моторошні сторінки свого життя та поспілкувалися з молоддю міста.

Серед учасників заходу пані Ольга. Вона рересована. Коли їй було 6 років дівчинку вивезли у Томську область. Повернулася звідти через 5 років. Звернулася жінка до всіх з проханням берегти нашу рідну Україну.

Серед тих, хто прийшов вшанувати цих людей і студент Коломийського навчально-наукового інституту Роман Остащук. Юнак певен, що такі заходи потрібні його поколінню, щоб більше такої біди не було.

Організатори заходу аналізували із присутніми події сталінських репресій і порівнювали їх із теперішнім геноцидом, який в Україні здійснює росія.

Коломийські аматори підготували свої виступи, які відповідали подіям тих важких часів. Так що організатори вдало проклали місток між молодим поколінням і людьми, що постраждали від радянської влади. Планують такі зустрічі проводити частіше.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua