Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську жінка викинула немовля у смітник: став відомий стан малюка. Відео

Новини

В Івано-Франківську на вулиці Сухомлинського випадкові перехожі почули плач немовляти. Вже за кілька хвилин молода пара у смітнику знайшли новонародженого малюка.

Ще кілька днів тому життя цього крихітного малюка висіло на волосині. Його, загорнутого у пакет, викинули просто у смітник. Плач немовлятка у переповнених баках почула молода пара, яка викидали непотріб. Побачивши малюка – ті одразу ж зателефонували у швидку та поліцію.

До слова, за кілька хвилин після знахідки – до сміттєвих баків, де знайшли крихітку, приїхав сміттєвоз, пригадує рятівник хлопчика Богдан Нагорняк. І невідомо, чи звернули б увагу комунальники на згорток з немовлятком.

Новонародженого хлопчика із критично низькою температурою госпіталізували у дитячу лікарню – одразу у реанімацію. Лікарі кажуть, крихітці було всього дві години від народження.

Нині стан малюка в рази кращий, розповідають медики. У хлопчика нормалізувалась температура і з’явився апетит. В той час, у поліції встановлюють усі обставини події та намагаються знайти маму хлопчика.

Наразі Служба у справах дітей  готує всі необхідні документи для того, аби хлопчика могли всиновити. Матері немовляти загрожує щонайменше обмеження волі до трьох років або позбавленням волі на той самий строк. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
5
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua