Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську вручили шкільні рюкзаки у рамках благодійної акції. Відео

Новини

В Івано-Франківську відбулось урочисте вручення шкільних рюкзаків у рамках щорічної благодійної акції “Перший портфелик”.

Їх отримали майже три десятки першокласників Прикарпаття. 

Юлія Савчак з двома дітками приїхала з Бурштина. Розповідає, допомогу від “Карітасу” вони отримують не вперше. Цього разу їм вручили портфелик для першокласниці Каміли та сертифікат на покупку канцтоварів для чотирикласника Олександра.

Сертифікат на канцтовари для донечки Анжеліки отримала й Оксана Білінська. Її чоловік загинув на Сході. Каже, придбати все самостійно – не просто.  

Загалом цьогоріч портфелики від “Карітасу” отримають пів сотні школярів Прикарпаття. З них – 27 першокласників та 23 учні 2-9 класів. Також вдалось зібрати майже 170 тисяч гривень на 130 сертифікатів на придбання канцтоварів.

Благодійну акцію “Перший портфелик” у “Карітасі” проводять вже 18 років поспіль. До збору коштів долучаються парафіяни, місцеві підприємці та небайдужі люди.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua