Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відкрили фотовиставку “Портрет мами”. Відео

Новини

В Івано-Франківському Центрі адміністративних послуг відкрили виставку “Портрет мами”. На огляд представили свілини жінок з різними долями, але спільною метою – розповісти про свій досвід материнства.

Учасницями проєкту стали 9 жінок. Однією з них є Ольга Мачкур. Вона виховує двійнят – сина та донечку, які народились на два місяці раніше зазначеного терміну. Саме тоді у пані Ольги почались справжні випробування. У хлопчика виявили важку хворобу.

Справжнє материнське горе пережила Оксана Пілянська. Півтора року тому жінка втратила 18-річну доньку. Розповідає, цей вибір дівчинка зробила самостійно.  

Ще однією учасницею фотопроєкту стала багатодітна мати Світлана Адамчак. У неї четверо вже дорослих дітей. Останнього сина жінка народила у 40-річному віці. Пригадує, тоді усі лікарі та знайомі наполягали не народжувати. Та Світлана зробила свій вибір.

Поглянути на портрети матерів та прочитати ці історії можна у Центрі адміністративних послуг. Виставка світлин триватиме до 16 грудня.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua