Онлайн TV FM радіо FM пауза

Щоб поділитись досвідом, в Івано-Франківськ приїхали олімпійські чемпіони. Відео

Аби поділитися досвідом та продемонструвати свої навички. До Івано-Франківського фахового коледжу фізичного виховання завітали 54 олімпійських чемпіони. Одна з них бронзова призерка з гандболу, Лариса Заспа. Гандболістка розповідає, спортивна кар’єра є важкою, як фізично, так і психологічно, проте ті емоції, що переживає людина на олімпійських іграх не зрівняти ні з чим.

Вихованці коледжу мали можливість поспілкуватися й з бронзовою призеркою з легкої атлетики Оленою Говоровою. За її словами, якщо є мета, то не повинно бути ніяких перешкод і її спортивний шлях цьому підтвердження.  

Життя професійного спортсмена, значно відрізняється від життя інших людей, каже бронзова призерка з біатлону Олена Підгрушна, адже це постійна дисципліна, наполегливість та віра в себе.

Президентка асоціації олімпійців Ніна Уманець переконана, що такий олімпійський урок буде мотивувати майбутніх чемпіонів тренуватися ще наполегливіше.

Також, спортсмени підписали олімпійський прапор, який майорітиме в фаховому коледжі фізичного виховання та мотивуватиме підростаючих чемпіонів.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua