Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську триває щорічна виставка малярства з нагоди різдвяно-новорічних свят. Відео

screenshot 39 2 - В Івано-Франківську триває щорічна виставка малярства з нагоди різдвяно-новорічних свят. Відео - rai.ua Новини

«Різдвяний вернісаж». Під такою назвою у навчально-методичному центрі культури і туризму Прикарпаття триває обласна виставка малярства. Для Івано-Франківська це дійство уже є зимовою традицією і відбувається тут щороку.

Одразу чотири картини презентував тут коломийський художник Володимир Бойків. Каже, одна з них реалістична, інші – це філософський триптих. Друга картина під назвою «Філософія українського серця» – це відтворення нашої історії.  

Свою тематичну роботу під назвою «Коляда» представив тут франківський художник Михайло Юсип’юк. Каже, намагався передати у ній свої дитячі спогади різдвяної коляди.

Серед охочих побачити цьогорічну експозицію є і заслужений майстер народної творчості України Дмитро Сивак. Митець відзначив роботи ще декількох авторів, серед яких каже є художники-аматори і художники з професійним рівнем.

screenshot 38 4 - В Івано-Франківську триває щорічна виставка малярства з нагоди різдвяно-новорічних свят. Відео - rai.ua

Загалом на виставці представлено 70 творів більш як 30-ти прикарпатських художників. Експонуватиметься різдвяна виставка у навчально-методичному центрі культури і туризму Прикарпаття впродовж місяця.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua