Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську провели загальноміський конкурс «Щаслива родина – сильна Україна». Відео

Новини

У рамках Дня матері та Тижня сім’ї в Івано-Франківську провели конкурс «Щаслива родина – сильна Україна». За звання «сім’я року» у творчих конкурсах змагались 16 команд.  

«Сьогодні ви побачите і сімʼю лікарів, і журналістів, і педагогів. Вони просто вразять всіх своїм талантом. Звісно, будуть ще родини наших захисників України»,- повідомляє Марія Починок, співорганізаторка конкурсу.

Взяв участь у змаганнях і пан Петро разом з дружиною та трьома синами. Каже, такі конкурси є надзвичайно важливими, адже нагадують про родинні традиції і цінності:

«Це популяризація традиційних сімейних цінностей в нашому місті, країні. Це демонстрація того, що сімʼя – основа держави і вона повинна бути міцною, дружньою, здоровою».

Співорганізаторка конкурсу Марія Починок вважає, що головне це не перемога, а можливість ще раз об’єднатись та цікаво провести час з родиною:

«Не конкурс стоїть в основі цього заходу, а віддати честь і шану нашим родинам України, адже кожна родина творить неймовірні речі заради перемоги України. Конкурси символічні, вони мають показати внутрішню душу родини української».

Окрім того, у межах заходу, волонтери громадських організацій та благодійних фондів провели для дітей різноманітні пізнавальні тренінги та майстер-класи.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua