Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську провели форум про важливість психічного здоров’я. Відео

В Івано-Франківську провели форум про важливість психічного здоров’я. Відео Новини

«Стійкість одного – стійкість мільйонів». В Івано-Франківську провели форум про важливість психічного здоров’я в період повномасштабного вторгнення. Учасники заходу обговорили досягнення та плани в ментальній сфері життя. 

Подбати про внутрішній стан. У Всесвітній день ментального здоров’я в Івано-Франківську провели форум «Стійкість одного – стійкість мільйонів». Його мета – обмін досвідом щодо поширення послуг з психічної підтримки, взаємодія із міжнародними партнерами та реалізація Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як».  

Учасниками форуму стали представники влади, громадських організацій, керівники закладів охорони здоров’я, освіти та культури. А також – ветерани, волонтери та представники силових структур. Серед них і завідувач кафедри психіатрії Івано-Франківського національного медичного університету Михайло Пустовойт. Адже на базі навчального закладу відкрито перший на Прикарпатті центр ментального здоровʼя.

До слова, за перше півріччя 2024 року понад 3000 ветеранів війни та 530 членів їхніх родин отримали психологічну допомогу на Прикарпатті.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua