Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську провели благодійний автодень «На колесаХ». Відео

Новини

Жінки з громадської організації «Дружина Воїна» та Прикарпатського автоклубу влаштували автодень та ярмарок на підтримку ЗСУ.

З початку повномасштабного вторгнення багато жінок сіли за кермо, каже співорганізаторка Наталія Кушніренко, тому вирішили організувати такі заїзди з елементами тренування:

«Коли ми говоримо про підвищення водійських навичок в час війни для жінок, то ми знаємо, що машина стає вже її побутовою торбинкою».

Супроводжував заїзди чемпіон України з автослалому Володимир Власенко. Він навчав учасниць маневрів, які найбільше потрібні в умовах міста.

«Будемо навчати звиклих прийомів, які використовуються кожного дня. Ніякої екстремальної їзди не буде»,- розповів чемпіон України з автослалому Володимир Власенко.

Цьогоріч до благодійного автодня доєдналась Олександра Насімук. Жінка розповідає, коли її чоловік пішов боронити Україну, вона була змушена сісти за кермо аби розвозити дітей до школи та університету:

«Спонукало мене сісти за кермо те, що чоловік був на сході, а машина стояла. Дітей потрібно розвозити, бо ми живемо за містом».

Участь в автозаїзді – за донат 800 грн. За виручені кошти вони придбають комплектуючі для дронівА також, допоможуть  у будівництві реабілітаційного центру для ветеранів «Франко-Гражда».

«Цього року до нас звернувся мотопіхотний батальйон з проханням допомогти зібрати на комплектуючі для дронів»,- повідомила Ольга Бобрикович, голова ГО «Дружина воїна».

Ще, під час автозаїзду проведуть благодійний ярмарок, який організує соціальний проєкт «Кав’ярня 4.5.0.».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua