Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську презентували виставку робіт художниці Анастасії Рибалки. Відео

Новини

В Івано-Франківському центрі сучасного мистецтва презентували виставку робіт художниці Анастасії Рибалки. Дівчина представила більше 20 картин в сучасній техніці – монотипії. Назва експозиції – «Як ти сьогодні?», адже авторка закликає людей турбуватися про свій емоційний стан.

Дівчина розповідає, що професійно займається книжковими ілюстраціями в дитячій літературі, а творчість монотипії – це про її емоції та внутрішній стан. 

«Я через фарби та колір передаю емоційний стан. Це техніка спонтанного єдиного відбитку. Є ти, фарба, і картон з яким ти працюєш»,- розповідає Анастасія Рибалка, художниця.

Відвідала виставку і пані Дарина. Каже, ніколи не бачила подібного стилю робіт, а їхньою особливістю є те, що кожен може побачити щось своє:

«Якийсь свій душевний стан, фантазії. Саме ці роботи мені дуже подобаються. Вона може творити і задумати щось одне, а людина може побачити щось своє».

Директор центру сучасного мистецтва Андрій Шнайдер зазначає, виставка картин Анастасії Рибалки по-своєму унікальна та цікава:

«Цікава вона своєю спонтанністю, але можливістю керувати. Художниця намагалась створити потрібний їй образ».

Роботи експонуватимуться до 23 липня в центрі сучасного мистецтва.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua