Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську презентували короткометражний фільм “Янгол у пітьмі”. Відео

Новини

В Івано-Франківську презентували короткометражний фільм “Янгол у пітьмі”. Він – про дітей-безхатьків, яким щодня доводиться боротись за виживання. А ще – шукати їжу та місце для ночівлі.   

Стрічку під назвою «Янгол у пітьмі» знімали рівно сім днів. 12-річна Ольга – вихованка  психологічного центру «Серденько» – виконала одну з головних ролей

Саму історію переписували кілька разів, пригадує сценаристка Таїсія Люта. А все для того, аби передати атмосферу і водночас не занурити глядачів у депресію. А от музику для фільму писав 13-річний Данило Савка. Каже, було непросто.

Фільм зняли у рамках драмотерапевтичного проєкту “Драма-Діти-Терапія”. Тож основне завдання –  згуртувати дітей. І, зрештою, все вдалось.

Під час прем’єри фільму презентували й методичний посібник. У ньому – поради для тих, хто працює з дітьми та підлітками, що опинились у складних життєвих обставинах.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua