Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську презентували новий номер молодіжного журналу “Репост”. Відео

Новини

Молодіжний та некомерційний: саме таким є журнал «Репост», восьмий номер якого презентували в Івано-Франківську під час молодіжного форуму. Основні цілі видання: розкривати творчий потенціал молоді та надавати можливість здобувати перший професійний досвід; сприяти налагодженню міжкультурного діалогу та обміну кращих практик молодіжної роботи; мотивувати розвиток молодіжного підприємництва. Головний редактор журналу Тетяна Мельник каже – цей журнал – унікальна знахідка для молоді. 

На сьогодні друковану версію молодіжного  журналу читають в понад  30-ти містах України. Працює над виданням команда із таких же молодих людей.

Юлія Гашинська, яка навчається наразі на філолога, уже понад 2 роки є літературним редактором журналу. Каже – знайшла своє призначення у цьому молодіжному виданні. Уже четвертий рік журнал виходить  за фінансової підтримки Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-франківської міської ради.

Журнал, тиражем у 1000 примірників, має безкоштовне розповсюдження для молодіжних бібліотек, центрів, департаментів та хабів. Також погортати сторінки попередніх номерів можна на сайті журналу repost.in.ua.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua