Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відтепер поскаржитися на комунальні недоліки можна через додаток у телефоні. Відео

Новини

Скарги, пропозиції та навіть подяки – у декілька кліків. Тепер в Івано-Франківську подати звернення у відділ оперативного реагування можна ще й через додаток у телефоні.

У застосунку «15-80 Івано-Франківськ» можна повідомити про будь-які аварійні ситуації чи комунальні недоліки у громаді. А також отримувати сповіщення про відключення чи роботи по зареєстрованій адресі.

Створили застосунок, кажуть у департаменті стратегічного розвитку, аби покращити комунікацію з мешканцями. А також для  швидшого вирішення усіх проблем. 

В департаменті стратегічного розвитку кажуть – це зручно, бо телефон завжди під рукою. Реєстрація у додатку здійснюється за номером мобільного телефону. І доступний він як на IOS, так і на Android.

За день, кажуть у  відділі оперативного реагування, до них надходить по  200-300 звернень. Наразі, додаток працює у тестовому режимі. В подальшому реєстрацію у ньому планують зробити  через мережу Facebook.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua