Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську організували святкування для дітлахів, що на війні втратили когось з батьків. Відео

Новини

Майже чотириста діток отримали подарунки від Святого Миколая. В Івано-Франківську організували святкування для дітлахів, що на війні втратили когось з батьків. Для них підготували шоу-програму з аніматорами та переглядом новорічних мультфільмів.

За словами начальника відділу міністерства у справах ветеранів, Володимира Веркальця, важливо, щоб у такий складний час вони мали можливість відволіктись та на мить забути про важку втрату.

Разом зі своїми дітками до святкування доєдналася пані Любов. Жінка розповідає, на війні загинув її чоловік, тому їй надзвичайно складно відчувати цю святкову атмосферу. Втім вона вирішила доєднатися заради своїх дітлахів, щоб вони продовжувати жити в щасливій атмосфері.

Напередодні дня святого Миколая дітлахи повинні відчувати цю магію свята, переконана голова Івано-Франківської ОВА, Світлана Онищук, тож вони закупили подарунки, врахувавши всі побажання та запити малечі.

Також, на Прикарпатті діє програма «Турбота про родину героя», яка реалізовується у кількох напрямках: дозвілля, відпочинок та оздоровлення. У межах проєкту діти наших Героїв разом із матерями відпочиватимуть та оздоровлюватимуться у закладах Івано-Франківської області.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua