Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську через мережу автозаправних станцій торгували контрафактним паливом. Відео

Новини

Фальсифіковане пальне на півтора мільйона гривень. В Івано-Франківську через мережу автозаправних станцій торгували контрафактним паливом. Мережа працювала без належних дозвільних документів та не була офіційно введена в експлуатацію. Діяльність зловмисників блокувала СБУ.

За даними слідства, зловмисники закуповували фальсифікат за готівку у підпільних виробників у центральній Україні. Згодом, щоб приховати низьку якість пального, змішували його із придбаним у сертифікованих виробників та реалізовували в обласному центрі.

У ході обшуків правоохоронці виявили та вилучили більше 18 тон фальсифікованого бензину, понад 30 тон дизпалива, чорнові записи, що підтверджують придбання та реалізацію контрафактного бензину, дані щодо фактичних обсягів збуту пального, які відрізняються від поданих ділками до Державної податкової служби і понад 300 тисяч гривень готівкою.

На вилучене пальне та обладнання накладено арешт. Триває слідство для виявлення та притягнення до відповідальності всіх, причетних до організації оборудки, осіб.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua