Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківському театрі ляльок стартує 80-ий сезон. Відео

ляльковий театр Новини

В Івано-Франківському театрі ляльок стартує 80-ий сезон. Він розпочнеться 12 вересня з вистави «Зимова казка». Постановка створена за мотивами п’єси Вільяма Шекспіра.

В Івано-Франківському академічному обласному театрі ляльок імені Марійки Підгірянки стартує 80-ий ювілейний театральний сезон. Він розпочнеться 12 вересня прем’єрою вистави для дорослих «Зимова казка» за п’єсою Шекспіра. Режисер постановки Роман Братковський розповідає, історія не про зиму, а про заздрість, злість та бажання помсти.

У виставі задіяно 6 акторів, які виконують по дві ролі, хоча у самій п’єсі більше 20 персонажів. Марина Панас гратиме Герміону та Утрату. Акторка каже, у цій виставі довелося працювати з новими вивідними планшетними ляльками. І це було непросто.

Над створенням образів працював молодий сценограф Дмитро Редька. Каже, це була цікава робота, яка тривала кілька місяців. Адже через ляльку треба було передати тонкі і глибокі емоції.

Лялькарі впевнені, 80-ий театральний сезон буде особливим. Творча команда підготувала низку прем’єрних вистав як для дітей, так і для дорослих.

Масштабного відзначення 80-річчя – лялькарі не планують. Однак, обіцяють, відкрити глядачам душу.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua