Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківському католицькому ліцеї відбувся захід «Під покровом Святого Пантелеймона». Відео

Новини

Медична відзнака за професіоналізм та милосердя. Оголосили підсумки відбору в області претендентів на відзнаку «Орден Святого Пантелеймона» в номінаціях цивільний та військовий медик. 

Нагорода має професійно-фахову спрямованість та присуджується з 2017 року. 

«Це відзнака, яка пройшла свою трансформацію до того вигляду, як відзнака за милосердя та професіоналізм. Це дуже рідкісна нагорода. Сьогодні ми від області делегуємо двох осіб, які будуть представляти нашу область вже на рівні національного відбору, яким буде займатися Поважна рада Відзнаки «Орден Святого Пантелеймону».

Микола Островський, голова Регіональної ради Івано-Франківської області.

У номінації «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором» для військових медиків висунуто кандидатуру Андрія Гамана – старшого лейтенанта медичної служби. Каже, для військового медика роботи є дуже багато:

«Дуже змінилася ситуація. Евакуація вдень практично неможлива, тепер це евакуація вночі. Також застосування броньованої санітарної техніки не є доцільне. Робота стабілізаційних пунктів – це ніч або ранній ранок, коли забирають хлопців з позицій. Насправді – це дуже важко».

Щорічна церемонія Медичного Оскару відбудеться 27 липня у Києві.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua