Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківському драмтеатрі відбудеться зустріч з командою фільму «Довбуш». Відео

Новини

5 квітня у Франківському драмтеатрі розкажуть, як знімали фільм «Довбуш» та покажуть кадри, які не увійшли до картини. Це буде перший такий показ у рамках великого туру Україною.

Актор Олексій Гнатковський, який виконав роль Івана Довбуша, каже, це унікальна подія, коли кіно виходить до людей і стає виставою:

«Тут буде багато бекстейджу, насправді, я їх сам навіть не бачив. Я розумію, що мені це дуже цікаво – не себе побачити збоку, а подивитися ще кіно, адже Олесь назнімав не на дві години, а на чотири. Це можна зробити велике кіно або міні- серіал. Там дуже багато є різних дублів, які не увійшли до фільму».

Разом з тим режисер Олесь Санін під час цих шоу розпочне створення майбутньої стрічки «Як знімали фільм «Довбуш».

«Оскільки фільм вийшов за екрани, то дуже багато людей хочуть знати, як же він був зроблений, як він знімався, де і чому. Є дуже багато запитань і ми вирішили це показати, а ще в інтерактивному пошуку питати в глядачів, що вони хочуть знати про фільм та акторів»,- розповів режисер фільму.

Крім того, Олесь Санін зазначив, що під час туру містами прагне в живому спілкуванні з глядачами зрозуміти для себе, яким буде його наступне кіно і чого хоче глядач. Увесь прибуток з проданих квитків спрямують на допомогу ЗСУ.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua