Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломийській ЦРЛ від коронавірусу за тиждень померли 17 людей. Відео

Новини

В Івано-Франківській області протягом попередньої доби зареєстровано 467 нових випадків COVID-19, 788 осіб одужали. Померли 20 людей. У Коломийській центральній районній лікарні ситуація із захворюваністю трохи покращилася. Однак вірус продовжує забирати життя людей, за минулий тиждень там померли 17 осіб, за попередню добу – двоє.

Говорити про те, що хвороба відступає поки зарано, кажуть коломийські медики, хоча ситуація почала змінюватися. Це завдяки тому, що люди почали більше дотримуватися карантинних норм, переконані лікарі.

У лікарні кажуть, що COVID-19 різко помолодшав, бо на початку пандемії ним хворіли переважно літні люди. Тепер хвороба є і в молодих людей, і в дітей.

Медикаментами і киснем Коломийська центральна районна лікарня забезпечена. Отримали минулого тижня і 5 CPAP-апаратів. Придбали їх за кошт місцевого бюджету. Медики вкотре нагадують людям, що перехворіли вже недугою, аби ті спостерігалися у сімейних лікарів, бо COVID-19 може призводити до значних ускладнень здоров’я.

До речі, в Коломиї вже розпочалася вакцинація. Її пройшли вже понад 150 медиків. З їхніх слів, жодних негативних симптомів не було. Коли ж прибуде до міста над Прутом наступна партія Covishield поки не відомо.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua