Онлайн TV FM радіо FM пауза

В ДТП на Прикарпатті травмовані велосипедист, малолітні керманич самоката та пішохід

дтп Новини

Автопригоди мали місце в Івано-Франківську та Перегінській громаді.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області

Перше ДТП трапилась 9 вересня близько 14 години в обласному центрі. На місці аварії правоохоронці встановили, що водійка автомобіля «Санг Йонг», 1986 року народження, вчинила наїзд на велосипедиста. Останній рухався в попутному напрямку з автомобілем.

В результаті ДТП 41-річний велосипедист отримав травми та доставлений до лікарні.

Дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждав малолітній водій електро-самоката мала місце теж в Івано-Франківську. З’ясовано, що 38-річний мешканець Крихівців, керуючи автомобілем «AUDI Q4», проїжджаючи нерегульований пішохідний перехід, допустив зіткнення з електричним самокатом. Останній переїжджав проїзну частину дороги, відносно руху автомобіля та в’їхав у праву бокову частину транспортного засобу.

Потерпілого хлопчика, 2010 року народження доставлено до медичного закладу.

Аварія, де постраждав малолітній пішохід трапилась у селі Ясень, Перегінської громади близько 20 години. Відомо, що 25-річний керманич автомобіля «ВАЗ» проявив неуважність та вчинив наїзд на пішохода.

Дитина раптово вибігла з-за припаркованого автомобіля.

Потерпілого, 2011 року народження, місцевого мешканця госпіталізовано до обласної дитячої лікарні.

Водіїв перевірено на факт вживання алкоголю. Результат – тверезі.

За фактами автопригод слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua