Онлайн TV FM радіо FM пауза

Упродовж вихідних на дорогах Івано-Франківщини трапилось майже 30 аварій. Відео

Новини

Прикарпатські водії виявились не готовими до ожеледиці. Про це свідчать статистичні дані. Упродовж вихідних на дорогах Івано-Франківщини трапилось майже три десятки аварій. П’ять із них – з потерпілими.

Через снігопади та ожеледицю на дорогах Прикарпаття побільшало аварій. Перша смертельна ДТП трапилась 3 грудня на Коломийщині. 49-річний водій автівки “Мазда” виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із зустрічним автомобілем “Рено”, яким керував 35-річний мешканець Матеївецької громади. Водій автомобіля “Рено” від отриманих травм помер у лікарні.

Ще одна аварія на Коломийщині трапилась 3 грудня ввечері. У селі Дубки 24-річний водій автомобіля «Нива Шевроле» наїхав на 54-річного чоловіка.

Схожа аварія трапилась у Рожнятівській громаді. 40-річний водій авто «Фіат Добло» наїхав на 45-річного пішохода, який у темному одязі перебував на проїзній частині дороги.

У суботу, 4 грудня, ДТП трапилась в Івано-Франківській громаді на вулиці Євгена Коновальця. Автомобіль “Шкода”, виїжджаючи на головну дорогу, не пропустив авто “БМВ”. Внаслідок ДТП автомобіль “Шкода” загорівся.

Загалом упродовж вихідних трапилось 24 аварії. У п’яти з них травмувались люди.  

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua