Онлайн TV FM радіо FM пауза

“Українська команда” привезла допомогу Коршівському геріатричному пансіонату. Відео

screenshot 24 4 - "Українська команда" привезла допомогу Коршівському геріатричному пансіонату. Відео - rai.ua Новини

Волонтерський штаб «Українська команда», що діє на Прикарпатті, розпочали свою діяльність на початку повномасштабного вторгнення. З того часу щоденно, за підтримки закордонних партнерів, допомагають тим верствам населенням, які опинилися у скрутних життєвих обставинах.

З часу заснування волонтерського штабу “Української команди” на Прикарпатті вже вдалося отримали 34 масштабні вантажі. Там були необхідні речі для наших лікарень, вимушено переміщених осіб, дітей та тих, хто опинився у важких життєвих обставинах, ділиться керівник волонтерського штабу Михайло Івашків:

“Переважно, ця вся допомога спрямовується до соціальних закладів, дуже значну допомогу ми передаєм на “Червоний хрест”, також на заклади освіти, заклади охорони здоров’я. Кожного місяця приїжджає одна фура вантажів. В тій фурі знаходиться в основному те, що зібрано французькою стороною. Спочатку це надходить в Київ. Ми забезпечуємо логістику своїми силами по території України. З Києва відбираємо ті вантажі, які необхідні саме нам.”

Нещодавно волонтери штабу приїхали до мешканців Коршівського геріатричного пансіонату. На сьогоднішній день тут мешкає 38 чоловіків, п’ятеро із них – внутрішньо переміщені з Луганщини. Всі вони – люди похилого віку з інвалідністю. Директор закладу каже, що для них важлива увага та підтримка, особливо в час війни.

Під час візиту на Коломийщину для мешканців та працівників пансіонату волонтери “Української команди” привезли продукти харчування, кондитерські вироби, медичні засоби. Планують допомагати і іншим таким закладам.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua