Онлайн TV FM радіо FM пауза

Винуватця смертельної ДТП у Франківську відправили у СІЗО

Івано-Франківський міський суд обрав міру запобіжного заходу водієві, який 7 березня вчинив смертельне ДТП в селі Черніїв, йдеться на сайті Судової влади.

У вівторок, 10 березня, до Івано-Франківського міського суду доставили 33-річного мешканця села Черніїв Тимсменицького району, якого обґрунтовано підозрюють у вчинені смертельного ДТП, яке трапилося в населеному пункті Черніїв 7 березня приблизно о 20:00 годині.

Суд встановив, що того вечора, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підозрюваний сів за кермо автомобіля “Опель Омега”. Рухаючись вулицею Надвірнянською у бік Івано-Франківська, він не впорався із керуванням та здійснив наїзд на пішоходів, що рухались тією ж вулицею у попутному напрямку. Після чого із місця ДТП утік.

Під колесами авто постраждало двоє осіб: батько та дитина 2013 року народження. Від отриманих травм чоловік помер на місці, а дитину із множинними травмами доставили до дитячої лікарні. Мати дитини, яка, перебуваючи на сьомому місяці вагітності, йшла поруч, на щастя не постраждала.

Підозрюваного у вчинені ДТП затримали вже за чотири години після оголошення про підозру у вчинені злочину.

Даючи покази у суді підозрюваний повідомив, що втік із місця ДТП, бо усвідомив скоєне та хотів, в’їхавши у якусь перешкоду, вчинити самогубство.

У судовому засіданні підозрюваний та його захисник просили суд обрати йому міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Обвинувачення просило суд врахувати, що злочин, який скоїв житель Черніїва, відноситься до категорії важких і що покарання за цей злочин передбачає позбавлення волі на строк до 8 років. Тому мірою запобіжного заходу має бути тримання під вартою.

Розглянувши всі матеріали справи та заслухавши думки сторін Івано-Франківський міський суд ухвалив обрати підозрюваному міру запобіжного заходу на період слідства у вигляді тримання під вартою у СІЗО Івано-Франківська без визначення розміру застави.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua