Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Надвірній засудили кримінальний дует

Надвірнянський районний суд розглянув кримінальне провадження щодо обвинувачення двох місцевих жителів, у вчиненні злочинів, передбачених ст. 186 ч.2 (Грабіж), ст.187 ч.3 (Розбій) КК України.

 В судовому засіданні встановлено, що обвинувачений 03 вересня 2014 року приблизно о 13 год. перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння та знаходячись у приміщенні будинку, що належить потерпілому в с. Зелена дільниця Лазок, Надвірнянського району Івано-Франківської області відкрито заволодів грошовими коштами останнього в сумі 2000 гривень, які знаходились в гаманці в кишені його куртки. З викраденими коштами він скрився та в подальшому розпорядився ними на власний розсуд, передає НП.

05 вересня 2014 року приблизно о 02.00 год. спільно з іншим обвинуваченим, перебуваючи обоє в стані алкогольного сп’яніння, з метою заволодіння чужим майном шляхом розбійного нападу, розбивши скло вікна, проникли у приміщення житлового будинку, що належить потерпілому відкрито напали на останнього, застосувавши фізичне насильство. Подолавши опір потерпілого, вони відкрито заволоділи грошовими коштами в  сумі 16 000 гривень, що належали останньому і з викраденим скрилися та в подальшому розпорядилися викраденим майном на власний розсуд.

 Враховуючи викладене, суд визнав винуватими обвинувачених у вчиненні злочинів, передбачених ст.186 ч.2 та ст.187 ч.3  КК України та призначив їм покарання: одному обвинуваченому 7 (сім) років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому на праві власності майна, а іншому обвинуваченому 5 (п’ять) років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому на праві власності майна.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua