Онлайн TV FM радіо FM пауза

Ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський про псевдореферендуми. Відео

Україна

Псевдореферендуми. На окупованих територіях України почались так звані “референдуми” про приєднання до російської федерації. Що про це каже ректор Херсонського державного університету – Олександр Співаковський – дивіться в сюжеті.

23 вересня, на тимчасово окупованих українських територіях, зокрема, в Херсонській області розпочалися так звані “референдуми” за приєднання до російської федерації. На думку ректора Херсонського державного університету Олександра Співаковського – путін оголосив фейкові голосування для того, щоб показати громадянам росії начебто успіх своєї армії.

Олександр Співаковський зазначає, давати поради українцям, які нині мешкають на окупованих територіях і змушені голосувати – важко. Адже псевдореферендуми проходять під тиском та з погрозами.  

 Особливо, від результатів псевдореферендумів, каже ректор, постраждають українські чоловіки, які підлягатимуть мобілізації, яку нещодавно оголосили у росії.

Нагадаємо, фейкові голосування на окупованих українських територіях росіяни проводитимуть упродовж 23-27 вересня. У той же час українська влада нагадує, що підготовка і організація псевдореферендумів – це кримінальний злочин, за який нестимуть відповідальність всі причетні. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua