Онлайн TV FM радіо FM пауза

Почав працювати електронний кабінет забудовника (Радіо Свобода)

Розпочав роботу електронний кабінет забудовника, повідомляє 13 грудня Кабінет міністрів. Цей інструмент передбачає автоматизовані реєстрації та отримання дозвільних документів на будівництво.

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук назвав запуск електронного кабінету одним із заходів по боротьбі з корупцією.

«Це – повністю автоматизовані послуги, які надаються миттєво і без участі чиновника. Наша команда робить усе, щоб в країні зникла корупція. І чим швидше переведемо державу в смартфон, тим менше буде корупції на побутовому рівні, а сервіси стануть якісніші», – наводить пресслужба слова Гончарука.

Запуск кабінету запланований у кілька етапів. На першому мають бути автоматизовані послуги з отримання документів на будівництво об’єктів класі СС1 – житлові та промислові будівлі до чотирьох поверхів.

«На наступному етапі, вже за декілька місяців будуть доступними онлайн-послуги також стосовно об’єктів, що за класом належать до об’єктів із середніми (СС2) та значними (СС3) наслідками», – йдеться в заяві уряду.

Під час презентації проєкту міністерка розвитку громад і територій Альона Бабак анонсувала, що «велика кількість» інструментів автоматизації регулювання будівництва в категоріяї СС2 та СС3 має запрацювати з листопада 2020 року.​

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua