Онлайн TV FM радіо FM пауза

Неповнолітня прикарпатка наважилась на кримінал

У Коломиї працівники Державної служби охорони затримали дівчину з повним пакетом крадених речей.

 Вона намагалася переконати персонал магазину, що товар принесла з собою, передає КУРС з посиланням на прес-службу ДСО в Івано-Франківській області.

Черговий наряд групи затримання ДСО отримав сигнал “Тривога” з магазину. Прибувши до об’єкта виклику, правоохоронці затримали крадійку, яка вже збиралася покинути крамницю.

На місці події було встановлено, що 17-річна дівчина вибрала в магазині потрібний товар та склала усе до свого пакета. Потім вона просто пройшла повз касу, навіть не думаючи оплатити товари. Працівникам крамниці, які її зупинили, дівчина повідомила, що увесь одяг вона придбала в іншому магазині. Жодні аргументи та свідчення очевидців не переконали спритницю вчинити чесно і зізнатися у скоєнні крадіжки. Відтак продавчиня натиснула “тривожну” кнопку. Коли неповнолітня побачила, що на виклик до магазину прибули правоохоронці, одразу зізналась, що вчинила неправильно. До слова, в пакеті було виявлено шість жіночих блузок на загальну суму 2300 гривень.

На місце події також було викликано слідчо-оперативну групу міліції та працівника у справах неповнолітніх. 17-річну крадійку працівники ДСО передали старшому групи.

Наразі за цим фактом ведеться перевірка.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua