Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті шахраї ошукали двох громадян на 37 тисяч гривень

Зловмисники діяли за відпрацьованою схемою. Вони представлялись працівникам правоохоронних органів, повідомляли жертвам про необхідність допомогти потерпілим, яким загрожує кримінальна відповідальність. В першому випадку шахраї повідомили про вчинення бійки, а в другому – про зберігання наркотиків.

Першій жертві шахраї запропонували “владнати” справу за 32 тисячі гривень. Спантеличений чоловік, перебуваючи у шоковому стані, довго не думаючи, побіг до найближчого терміналу, та перерахував вказану суму. Пізніше, коли він зрозумів, що його ошукали, чоловік звернулась до Калуського відділу поліції.

Другою жертвою стала 56-річна жінка. Вона розповіла правоохоронцям, що до неї зателефонував невідомий, який представився працівником поліції, та розповів, що її синові загрожує кримінальна відповідальність за вчинення бійки. Як і в минулому випадку, щоб “владнати” справу потрібно було заплати. Проте сума була менша – п’ять тисяч гривень. Перелякана жінка перерахувала гроші шахраям.

У зв’язку з цим, відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Працівники поліції розшукують зловмисників.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua