Онлайн TV FM радіо FM пауза

«Містичні» подробиці жорстокого вбивства (Народна правда)

У справі про резонансне вбивство молодої дівчини Тетяни Подвашецької з’явилися «містичні» факти.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на “Факти”.

Близька подруга Тетяни Подвашецької, директор Тернопільського обласного центру здоров’я Ірина Байдюк повідомила несподівані подробиці:

«Найдивовижніше, що Таня ніби відчувала, передбачила свою смерть. Тижня за півтори вона сказала мені, що хотіла б, щоб її кремували і щоб на похороні ніхто не плакав. Тому що, за її словами, на тому світі людині краще. Дуже хочеться вірити, що нашої Тані там дійсно буде краще».

За словами начальника прес-служби Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Сергія Крета. Підозрюваний у вбивстві в день трагедії сидів у Тетяни на кухні, і скаржився на те, що мати змушує його лікуватися від наркозалежності.

«Казав, як йому там було погано, як його ображали. Тим часом Таня вийшла в коридор перевірити, чи добре зачинені вхідні двері. Зачинила її і защепнула замок. Почувши клацання, підозрюваний подумав, що його мама, яка у всьому його контролювала, надіслала когось до Тані за ним. Молодий чоловік роздратувався, вискочив у коридор з ножем і накинувся на того, хто там стояв. А це була господиня квартири. Можливо, в той момент він перебував під дією психотропних речовин, які вживав», – повідомив Крета.

Нагадаємо, у Тернополі на судовому засіданні у справі про вбивство 27-річної Тетяни Подвашецької, її колишній чоловік, Руслан, не стримавши емоцій, кинувся на підозрюваного. Хлопця вивели із залу суду в наручниках.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua