Онлайн TV FM радіо FM пауза

Кіпрська компанія хоче добувати газ в Долинському районі (Версії)

ТОВ «Віва Експлорейшн» планує розпочати відновлення восьми існуючих свердловин на території Долинського району шляхом проведення геолого-технічних заходів із використанням мобільної бурової установки на дизельному приводі.

Йдеться про такі свердловини: №66-Витвицька, 67-Витвицька, 7-Вигода-Витвицька, 9-Вигода-Витвицька, 10-Вигода-Витвицька, 76-Вигода-Витвицька, 1-Лужанська, 2-Лужанська, Старомізунської площі, Долинського району, пишуть Версії з посиланням на Галичину.

Відновлення свердловин проводиться з метою геологічного вивчення площі та максимально раціонального вилучення вуглеводнів з врахуванням техніко-економічних показників.

Усі зауваження та пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля необхідно надсилати до Управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації в Івано- Франківській області. 76014, м. Івано-Франківськ, вул. Сахарова 23 A, тел./факс 52-61-50; [email protected] контактна особа Пліхтяк Андрій Дмитрович.

Засновником ТОВ «Віва Експлорейшн» (м.Івано-Франківськ) є кіпрська компанія «Надрекса Холдінгс лімітед». Кінцевими бенефіціарами вказаний житель Івано-Франківська Думенко Сергій Сергійович та громадянин Великобританії Девід Пітта, який зареєстрований на Кіпрі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua