Онлайн TV FM радіо FM пауза

Двоє калушан потрапили у полон сепаратистів під Дебальцево

Щойно калуський волонтер Іван Войтановський телефоном повідомив із Артемівська прізвища військових із Калуша та району, яким вдалося вийти з Дебальцевого.

Калуські волонтери, які на початку тижня виїхали у зону АТО із допомогою, сьогодні перебувають на передовій та допомагають розшукувати калушан, які зникли у районі Дебальцевого, повідомляють Вікна.

Як повідомив «Вікнам» волонтер Іван Войтановський, калушани є і серед полонених, і серед зниклих безвісти, і серед тих, кому вдалося вийти.

Найперше надаємо прізвища військових, яким із Дебальцевого вдалося вийти:Потопальський, Балита, Винник, Павлюк, Ружанський, Бережанський, Бачеров, Захарків та Стрілковський. Усі хлопці — із 128-ї бригади.

Наразі відомо також, що двоє мешканців Калущини — у полоні. Зокрема, із цієї ж бригади —Гром’як та із 40 батальйону — Хрущ.

За словами волонтера, наразі невідомою є доля біця Віталія Хемича, який був у розвідці у районі Дебальцевого, і зник. За групою, у якій перебував цей калушанин, відправили на пошуки ще одну групу, але наразі з ними також немає зв’язку.

Не вдалося поки що знайти і бійців Луціва та Варгу.

— Сьогодні ми ще по госпіталях будемо шукати наших хлопців, — каже Іван Войтановський. — Точно знаю, що наразі в госпіталі є Мірошниченко.

Операція із виведення українських військових із Дебальцевого триває, каже волонтер. Остання група військових вийшла минулої ночі. Тому є надія, що живими вийдуть і решта військових.

Щоправда, не припиняються у районі Дебальцевого й обстріли. Сепаратисти продовжують стріляли по українських позиціях.

Наразі інформації про загиблих, на щастя, немає.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua