Онлайн TV FM радіо FM пауза

Допит “стоматолога-різника”: чергове перенесення розгляду резонансної справи

У Франківському суді продовжується розгляд резонансної справи про вбивство та розчленування, в яких обвинувачують стоматолога Ігоря Вуйціва та його подружку Юлію Бойко, інформує ГК

25 квітня мало відбутися, мабуть, найбільш очікуване засідання, на якому свої свідчення дав сам «стоматолог-різник». Втім, розгляд справи перенесли через відсутність одразу двох захисників від захисту – адвокатів Жедецької та Савчук. Причини їх неявки на засідання наразі невідомі.

Суддя Зеленко вкотре нагадала учасникам процесу про те, що дану справу не можна затягувати в часі і назначила засідання на 18 та 19 квітня.

Нагадаємо, на даний момент допитані всі свідки від обвинувачення, а також потерпіла сторона. Свої свідчення також дала обвинувачена Юлія Бойко. А на останніх засіданнях вичерпалися свідки й в захисту. Відтак суду залишилося заслухати головного фігуранта справи – 29-річного стоматолога Ігоря Вуйціва, якого, нагадаємо, обвинувачують у вчиненні злочинів, передбачених  ч.1 ст.115 п.13, ч.2 ст.115, ч.1 ст.396, ч.1 ст.310 («Про навмисне вбивство»).

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua