Онлайн TV FM радіо FM пауза

Чоловікові перерізали горло і викинули з авто (Народна правда)

У Києві на Окружній дорозі у ніч на середу, 28 серпня, вбили людину – 25-річному хлопцю перерізали горло та викинули з машини, йому вдалося пройти кілька десятків метрів і просити про допомогу, але на жаль він помер.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на Информатор.

Трагедія сталася поблизу перетину Окружної дороги з вулицею Григоровича-Барського близько 1:30.

Як розповів водій, який був очевидцем інциденту, він рухався по Окружній дорозі і побачив на узбіччі хлопця, що йшов нерівною ходою і намагався зупинити інші автомобілі. Спочатку чоловік подумав, що хлопець п’яний і хоче, щоб його підвезли додому. Однак водій все ж зупинився і вийшов з автомобіля. Підійшовши до хлопця, він побачив, що той тримається за горло, а його одяг просочений кров’ю.

Перерізали горло і викинули з авто: в Києві сталося жахливе вбивствоВбивство на Окружній

Водій намагався надати пораненому допомогу, однак хлопець помер. Перед смертю він вимовив слово «таксі» проте чоловік так і не зрозумів, був той водієм або пасажиром.

Перерізали горло і викинули з авто: в Києві сталося жахливе вбивствоВбивство на Окружній

Інші люди бачили, що хлопця викинули на узбіччя з автомобіля Daewoo Lanos сірого кольору, після чого авто зникло на великій швидкості. Також вони згадали, що салон машини був весь забруднений кров’ю.

На місці події працювали патрульні, слідчо-оперативна група, кінологи і криміналісти. Правоохоронці розшукують зловмисників та автівку.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua