Онлайн TV FM радіо FM пауза

10 сільських населених пунктів Прикарпаття матимуть нові системи водопостачання

В рамках ІІІ фази Швейцарсько-Українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO, який з минулого року впроваджується в області, одним із завдань є спільна реалізація проектів сільських громад із запровадження системи централізованого водопостачання.

Виходячи із зацікавленості й готовності окремих сільських громад області взяти участь у Проекті DESPRO, та із врахуванням намірів місцевої влади забезпечити підтримку і сприяння реалізації таких проектів, у 2014 році експертами DESPRO було відібрано до впровадження 5 проектів, зокрема, 4 – в Тлумацькому (села Братишів, Королівка, Озеряни, Підвербці) й 1 – в Коломийському (с. Велика Кам’янка) районах та на 2015 рік попередньо обрано наступні населені пункти: села Гериня і Оболоня (Долинського р-ну), с.Вістова (Калуського р-ну), с. Старий Лисець (Тисменицького р-ну), с. Вікнини (Тлумацького р-ну).

21-22 січня на місцях відбулись робочі зустрічі з обговорення стану і перспектив впровадження вже діючих проектів, відповідності умовам Проекту DESPRO і очікуваних результатів нових проектів, подальшого алгоритму їх реалізації.  Участь у заходах взяли: експерт ПроектуDESPRO Андрій Кавун, представники облдержадміністрації, обласної ради, райдержадміністрацій і районних рад зазначених вище районів, голови відповідних сільських населених пунктів.

Наступного тижня заплановано засідання регіональної координаційної ради Проекту, на якому буде

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua