Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Верховині попрощалися з загиблим бійцем Тарасом Стефанюком. Відео

Новини

47-річний Тарас Стефанюк, житель села Красник, був мобілізований у березні та служив у Третьому батальйоні 115-ї бригади. Був сержантом взводу розвідки Збройних Сил України. Друзі, рідні, верховинці провели героя в останню дорогу.

Упродовж останніх місяців Тарас Стефанюк брав участь у важких боях у Сєверодонецьку, а згодом в Лисичанську. Під час виконання бойових завдань потрапив під ворожий обстріл. Український воїн отримав численні поранення несумісні з життям. У рідному селі Красник розповідають, Тарас Стефанюк був творчою особистістю. Він малював, різьбив та розписував храми на Верховинщині.

Без чоловіка та батька залишилась дружина та син героя. Отець Юрій Мануляк каже, родину загиблого підтримуватимуть усім селом. До слова, з часу вторгнення росії в Україну своє життя за незалежність віддали понад 10 жителів високогірного Верховинського району.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua