Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Варшаві відбувся форум щодо медицини, де Івано-Франківську область представляв місцевий шпиталь. Відео

Новини

Перший добровольчий хірургічний шпиталь представив на міжнародній виставці у Варшаві план будівництва реабілітаційного центру. Це міжнародна подія у сфері медицині, де Івано-Франківську область представляє місцевий шпиталь. 

«Це є така міжнародна зустріч українських лікарень, муніципалітетів і організацій, які потребують розширення своїх можливостей щодо лікування і реалізації військових і цивільних, які поранені внаслідок російської агресії. Це представники світової спільноти – міжнародні гуманітарні організації, представники урядів країн, саме тих, які мають намір допомагати українській медицині»,- розповідає Станіслав Онищук, керівник шпиталю.

Керівниця ветеранського простору Олена Дудзенко розповідає, на Міжнародному форумі в них була одна презентація, яка включала в себе три проєкти. Один із них  – це побудова додаткового корпусу до першого добровольчого хірургічного шпиталю:

«Шпиталь переповнений, тобто нам потрібний корпус, щоб розширитися. Саме це ми доносили нашим міжнародним партнерам. Друге – це проєкт ветеранського простору. Ми потребуємо саме їхньої інституціальної підтримки, довготривалої. Цей проєкт спрямований на синергію благодійних, громадських організацій, ветеранів, членів їхніх родин, комунікацію з владою та медіа. Третє – проєкт- меседж, найважливіший для нас. Це пошук партнерства в плані обміну досвідом, лікарської співпраці, навчання в міжнародних клініках».

До конференції доєдналися 26 учасників з усієї України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua