Онлайн TV FM радіо FM пауза

У церкві святих Володимира і Ольги, реалізували унікальний проєкт з енергоефективного опалення. Відео

Новини

Блаженніший Святослав завітав в Івано-Франквську Церкву св. Володимира і Ольги у межах угоди про співпрацю між Івано-Франківським університетом нафти і газу й Українською Греко-Католицькою Церквою. Там він оцінив результати спільної діяльності щодо використання альтернативних джерел енергії. 

Перший спільний проєкт Церкви й навчального закладу. У найбільшому храмі Прикарпаття – у церкві святих Володимира і Ольги, реалізували унікальний проєкт з енергоефективного опалення. Технологія, розроблена науковцями Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, використовує тепловий насос для відбору тепла з каналізаційного колектора.  

Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав зазначає, проєкт щодо використання альтернативних джерел енергії є яскравим прикладом єднання українців заради спільної мети.

До слова, договір про співпрацю між університетом та церквою містить ще низку положень, які сприятимуть покращенню екологічної ситуації в регіоні та країні.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua