Онлайн TV FM радіо FM пауза

У центрі Івано-Франківська провели літній ярмарок продукції локальних виробників. Відео

Новини

Франківські дари безмежні. У центрі міста провели літній ярмарок продукції локальних виробників. Крафтярі представили найрізноманітніший товар – від випічки до мікрогріну. 

У середмісті Івано-Франківська відбувся традиційний Літній ярмарок франківських дарів. Цього разу свою продукцію представили близько 10 крафтярів. Серед них і Христина Федорів, яка разом з братом виготовляє медові коржики. Розповідає, випічка може бути різного розміру та дизайну.

А Світлана Олексюк на ярмарок до Івано-Франківська приїхала з Косівщини. В обласний центр привезла сушене та в’ялене м’ясо. Каже, нині цей смаколик дуже актуальний.

Такими ярмарками, наголошує директорка департаменту економічного розвитку Світлана Криворучко, міська влада підтримує малих крафтових виробників та популяризує їх товари серед жителів Івано-Франківської громади та туристів.

Ярмарок організовано за підтримки Програми міжнародної співпраці « ЄУ фо Бізнес: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація малого та середнього бізнесу». Вона фінансується Європейським союзом і урядом Німеччини.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua