Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Трачі, що на Коломийщині, відкрили клас безпеки. Відео

клас безпеки Новини

Клас безпеки на Коломийщині відкрили у Трацькому ліцеї. Один такий вже функціонує у Снятині. Тут проводитимуть заняття з основ правил пожежної безпеки, мінної безпеки та безпеки життєдіяльності загалом. Клас як для старшокласників так і для молодших школярів. На першому уроці побували і наші коломийські кореспонденти.

На перший урок з основ правил пожежної безпеки, мінної безпеки та безпеки життєдіяльності на Коломийщину завітали представники служби надзвичайних ситуацій та ювенальної превенції. У новому спеціалізованому класі проводять урок для п’ятикласників.

У навчальному класі вчитимуть не тільки правилам безпеки, але й розповідатимуть про домедичну допомогу, роботу правоохоронців та багато чого іншого.

Очільник ДСНС Прикарпаття Володимир Чернецький зазначив, що це лише поки дугий такий клас на Коломийщині. Однак в області їх діє кілька десятків і не лише в школах, а й при відділеннях державної служби надзвичайних ситуацій.

То ж такий клас запрацював завдяки співпраці педколективу, рятувальників та поліцейських. Тепер учні із 5 сіл матимуть нагоду відвідувати заняття саме у цьому спеціалізованому класі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua