Онлайн TV FM радіо FM пауза

У селі Озерце вихідними провели благодійний фотоаукціон на пітримку ЗСУ. Відео

Новини

Вихідними, у селі Озерце Дубовецької громади замість традиційного фестивалю усної оповіді, свої історії розповідали відомі митці. Кульмінацією дійства став благодійний фотоаукціон на підтримку Збройних сил України.

Підтримати щорічну традицію оповідей та нагадати всім, що життя перемагає. З такою метою у селі Озерце Дубовецької громади зібрались волонтери, митці, чиновники та всі охочі. Також традиційно, дійство проводять на території одного із місцевих будинків. Його власниця пані Іванна, зізнається – дуже рада бачити як на її подвір’ї вирує життя та творчість.

Окрім оповідей, учасникам дійства презентували відео-ролик про етнотур одним із сіл Дубовецької громади. Кульмінацією дійства став благодійний аукціон художніх світлин. Авторами  є фотохудожники з різних міст України. Загалом організатори представили на аукціоні майже пів сотні лотів.  

З десяток світлин на аукціоні представив Прикарпатський художник Олекса. І всі вони, каже митець – багатозначні.

Щоб побачити дійство, та долучитись до важливої мети, тут зібрались чимало охочих. Долучились до благодійного аукціону і підприємницькі організації.

Усі виручені кошти, зазначають організатори будуть передані на потреби українських військових. Зокрема тих, хто на передовій. У результаті проведеного аукціону в рамках фотопленеру, для бійців ЗСУ зібрали понад 200 тисяч гривень.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua