Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Прикарпатському національному університеті вшанували пам’ять Героя Небесної Сотні Романа Гурика. Відео

Новини

У Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника вшанували пам’ять Героя Небесної Сотні Романа Гурика. 2 жовтня йому мало б виповнитись 27 років. 

Зі спогадами та сльозами. Саме так вже 7 років у сім’ї Гуриків святкують день народження загиблого на Майдані Романа. Тоді йому було всього 19, а 2 жовтня 2021 року виповнилось би 27. Мати героя Ірина Гурик каже, своїм сином пишається і впевнена – він був би великою людиною.

Пам’ятають Романа Гурика і у Прикарпатському університеті. Викладачка хлопця Любомира Пілецька пригадує, у Романа був дуже проникливий погляд.

Історію Романа Гурика знають чи не усі студенти Прикарпатського університету. Наталія Котурбаш у 2014 була ще школяркою. Утім, теж була на Майдані у Києві.

Ректор університету Ігор Цепенда впевнений, Роман Гурик та його побратими здійснили справжній подвиг і віддали життя за Україну. І нині важливо зберегти пам’ять них.

Пам’ять Героя України Романа Гурика вшанували хвилиною мовчання. Також мати Героя Небесної сотні та ректор університету поклали квіти до пам’ятного Обеліску.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua