Онлайн TV FM радіо FM пауза

У П’ядицькому ліцеї зібрали 40 тисяч гривень на ремонт автомобіля для ЗСУ. Відео

Новини

“Замість квітів – допомога Збройним Силам України” – таку акцію оголосили 1 вересня у П’ядицькому ліцеї. По завершенню вдалося зібрати майже 40 тисяч гривень. Кошти спрямували на ремонт, придбаного для захисників, автомобіля.

Богдана Трачук – офіцер-психолог Збройних Сил України, нещодавно закінчила П’ядицький ліцей. Тепер воєю на фронті. Каже, що із транспортом на передовій великі проблеми. Автівки часто попадають під обстріли. Тому і звернулася до рідної альма-матер з проханням про допомогу.

1 вересня школярі прийшли на перший дзвоник із грошима, замість квітів. Тоді зібрали понад 15 тисяч. Однак для ремонту цього було замало. Тоді до акції долучилася викладачка Аліна Краєвська, яка через соцмережі зібрала за кілька годин потрібну суму.

На прощання діти вийшли із власними малюнками на тему миру. Їх передадуть на фронт військовим. А в ліцею на цьому не зупиняються: у класах і далі тривають акції. Одна із них ” З миру по нитці – окупанту смерть”.

А яка ваша реакція?
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua