Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуській громаді затвердили бюджет на 2022 рік. Відео

Новини

У новий 2022 рік Калуська територіальна громада вступає із затвердженим бюджетом. Депутати довго та плідно попрацювали, щоб прийняти основний фінансовий документ, за яким житиме громада впродовж наступного року. Крім того, на сесії розглянули низку інших питань.

Упродовж п’яти днів постійна депутатська комісія з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та соціальної політики розглядала пропозиції до проєкту бюджету Калуської громади на 2022 рік. Представники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, установ і організацій презентували депутатам свої напрацювання щодо реалізації наступного року в громаді різних проєктів, заходів та програм, проведення тих чи інших робіт з благоустрою, ремонту тощо.   

Крім того, Калуська міська рада затвердила фінансову підтримку спорту вищих досягнень та громадських спортивних організацій Калуської міської ТГ на 2022-2025 роки.

Також депутати надали дозвіл на розроблення проєкту детального планування території для будівництва модульних газових котелень на території трьох дитсадків, гімназії та двох медичних закладів. Дані установи отримують тепло від міських котелень.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua