Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Надвірній відбулося відкриття територіального сервісного центру МВС

Новини

9 квітня, у місті Надвірна по вулиці Визволення, відбулося відкриття нового територіального сервісного центру № 2645 у складі Регіонального сервісного центру МВС у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях.

«Відкриття сервісного центру МВС в нашому місті є важливим етапом на шляху до покращення якості обслуговування наших громадян»,- поділився голова Надвірнянської міської ради Зіновій Андрійович.

У центрі можна отримати:

  • необхідну допомогу та консультацію;
  • обміняти/замінити посвідчення водія;
  • зареєструвати/перереєструвати транспортний засіб.

Надвірнянський територіальний сервісний центр розпочав свою роботу з початку 2024 року. Протягом трьох місяців поточного року за послугами, які надають територіальні сервісні центри звернулося більше 3 тисяч осіб. З липня 2022 року працював зрелакований регіональний сервісний центр зі Сходу країни.

«Щиро вдячний керівництву сервісних центрів України у місті Києві , та Львівському регіональному керівництву , платникам податків , і депутатам міської ради за те, що своїми рішеннями змогли зреалізувати та розширити перелік адміністративних послуг. Все для зручності мешканців громади та оперативності надання послуг»,- зазначає Зіновій Андрійович.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua