Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Надвірній дружина військового провела благодійний концерт. Відео

Новини

Благодійний концерт на підтримку 42-ї бригади ЗСУ провела дружина військовослужбовця у Надвірній.

«Незламна» – такий девіз молодої вокалістки з Херсонщини Ганни Саси, яка через російську окупацію покинула рідну домівку та знайшла свій тимчасовий прихисток в Надвірнянській громаді. Виконавиця розповідає, свій перший благодійний захід присвятила коханому чоловікові, який служить у 419-му окремому стрілецькому батальйоні 42-ї бригади ЗСУ.

«Це свято я вирішила організувати, щоб в такий час дати людям надію, що ми можемо підтримувати наших хлопців, їм допомагати, донатити. Моральна підтримка – це сила духу, яка має бути незламна у кожному нашого хлопця»,- розповіла Ганна Саса, вокалістка, дружина військового.

Мистецтвом співу Ганна Саса займається 14 років. Каже, музика лікує. Через неї співачка передає свій стан душі. Талант Ганни помітили в будинку культури села Стримба. Вокалістка неодноразово брала участь у мистецьких заходах Надвірнянської громади.

«З Анною ми зустрілися випадково. Це просто доля нас звела з талановитою, стійкою дівчиною. Я дивуюся її таланту, стійкості, мужності»,- поділилась Кароліна Шайбінгер, завідувачка Стримбівського будинку культури Надвірнянської ТГ.

Благодійний концерт відвідав голова Надвірнянської громади Зіновій Андрійович. Посадовець зазначив, Надвірнянщина відкриває свої двері для переселенців та активно донатить підтримуючи наших захисників:

«Дуже добре, що такі як Анна сьогодні дає можливість підтримати ЗСУ».

На концерті молода виконавиця заспівала дуетом з місцевим співаком Владиславом Гафійчуком, військовим 27 прикордонного загону. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua