Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Лондоні організували виставку, присвячену захопленням британців. Відео

Новини

Чотири тисячі іграшок My Litte Pony та ще десять тисяч предметів із різних колекцій показують на виставці в Лондоні. Вона присвячена захопленням британців. Експонати для незвичайної експозиції надали сотні людей різних національностей та віку.

Виставку організував британський художник Гетейн Патель.

«Найбільше мене здивувало, як багато захоплень виявилося репрезентовано в одному місці. Можливо, ви б склали список із кількох хобі, але не подумали б про сотні», – наголошує Гетейн Патель, куратор виставки.

Серед експонатів — мініатюрні керамічні вироби, колекція каменів, глиняні скульптури, ковдри ручної роботи, вишивка, друкарські машинки й навіть поліетиленові пакети.

Сам організатор виставив костюм Людини-павука, скульптуру Трансформера, зроблену зі старої машини, та автомобіль із кузовом, укритим килимом. Такий лежав у вітальні бабусі Гетейна.

У виставці беруть участь навіть живі експонати. Джейд Парсонс із Дербішира захоплюється косплеєм. Вона тут у костюмі власної роботи.

«У кожного має бути хобі. Це розширює коло спілкування. Я відчуваю, що люди дедалі більше віддаляються одне від одного й менше спілкуються. Надіюся, виставка допоможе об’єднатися людям зі спільними інтересами», – пояснює Джейд Парсонс, учасниця виставки.

«Люди майже завжди недооцінюють свою працю. Вони кажуть: “Ви можете виставити мої роботи, якщо вважаєте їх достатньо гарними”. І це трохи ранить серце. Знаєте, іноді ми не усвідомлюємо своєї значущості», – розповідає Гетейн Патель, куратор виставки.

Виставка триватиме до 20 жовтня.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua